Een tijdje geleden kondigden Sony en Media Molecule het uitstel van LittleBigPlanet 2 aan. Als pleister op de wond hadden ze echter een tijdje later een fijne aankondiging en dan wel in de vorm van een LittleBigPlanet uitbreiding.

Deze nieuwe uitbreiding met de naam Sackboy’s Prehistoric Moves zal een volledig co-op avontuur worden, waarbij één speler de Move controller gebruikt en de andere speler een Dualshock. Er zijn echter zojuist nog meer details bekend gemaakt over deze uitbreiding.

Eén van de spelers zal de Move controller gebruiken voor het overhalen van schakelaars, maar naast deze Move speler kunnen er nog vier andere mensen meedoen met Dualshock of Sixaxis controllers. De missies zullen variëren tussen het manoeuvreren rond een vulkaan en het reizen door de binnenkant van een Tyrannosaurus.

De uitbreiding zal tien levels bevatten en zal nieuwe skills, trophies en een hoop dinosauriërs bevatten. Ook een eindbaas ontbreekt niet in de game en dan wel in de vorm van de “Evil Big Rex”. De uitbreiding zal ongeveer in december uitkomen, maar zodra de exacte datum bekend is laten we het jullie weten.