Meer details van Sackboy’s Prehistoric Moves bekend gemaakt

Een tijdje geleden kondigden Sony en Media Molecule het uitstel van LittleBigPlanet 2 aan. Als pleister op de wond hadden ze echter een tijdje later een fijne aankondiging en dan wel in de vorm van een LittleBigPlanet uitbreiding.

Deze nieuwe uitbreiding met de naam Sackboy’s Prehistoric Moves zal een volledig co-op avontuur worden, waarbij één speler de Move controller gebruikt en de andere speler een Dualshock. Er zijn echter zojuist nog meer details bekend gemaakt over deze uitbreiding.

Eén van de spelers zal de Move controller gebruiken voor het overhalen van schakelaars, maar naast deze Move speler kunnen er nog vier andere mensen meedoen met Dualshock of Sixaxis controllers. De missies zullen variëren tussen het manoeuvreren rond een vulkaan en het reizen door de binnenkant van een Tyrannosaurus.

De uitbreiding zal tien levels bevatten en zal nieuwe skills, trophies en een hoop dinosauriërs bevatten. Ook een eindbaas ontbreekt niet in de game en dan wel in de vorm van de “Evil Big Rex”. De uitbreiding zal ongeveer in december uitkomen, maar zodra de exacte datum bekend is laten we het jullie weten.

 1. Anoniem -   
  Emile's avatar

  wacht… maar je hebt er dus move voor nodig of zie ik dat nou verkeerd?
  want ik heb PSN + en absoluut geen zin om move te kopen, maar ik wil dit spel wel spelen…

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  @Emile: ik denk het wel tenzij de schakelaars en dergelijke ook door de computer gedaan kan worden,

 3.    374 XP
  Goliath's avatar

  @elazzja: Het is sowieso een co-op pakket, de mogelijkheid tot singleplay is er niet.. dus ik denk dat je eigenlijk de Move wel nodig hebt ja :/