Eerder deze week maakten Electronic Arts en DICE bekend dat de release van Battlefield V is uitgesteld. De game zou oorspronkelijk in oktober uitkomen, maar dat zal nu pas op 20 november het geval zijn. Recentelijk maakte men bekend dat de multiplayer beta gepland stond voor begin deze maand. Ondanks het uitstel is hier niets aan veranderd, zo blijkt uit het volledige schema dat DICE heeft gedeeld.

Zoals eerder al werd gemeld start de multiplayer beta van Battlefield V op 4 september om 10:00 uur voor iedereen die een pre-order voor de game heeft staan. Op 6 september zal de beta op hetzelfde tijdstip voor iedereen beschikbaar worden gesteld, ongeacht of je de shooter vooruitbesteld hebt. DICE maakte nu ook bekend wanneer de beta zal eindigen. Dit gebeurt op 11 september om 16:00 uur. Je kunt de beta alvast pre-loaden zodat je direct kunt spelen wanneer de servers online gaan. Dit is mogelijk vanaf 3 september om 10:00 uur.

Naast het schema maakte DICE ook bekend wat de multiplayer beta van Battlefield V aan content bevat. Eerder werd al bekend dat de beta twee maps bevat: Rotterdam en Arctic Fjord. Op deze maps kun je de modus Conquest spelen en daarnaast is de nieuwe modus Grand Operations op de Arctic Fjord map speelbaar. Als het gaat om voertuigen, dan kun je in de beta aan de slag met vijf tanks en zeven luchtvaartuigen.

Voor nog meer details over de wapens, classes en andere content uit de beta kun je hier terecht.

blank