Volgende maand zal LEGO DC Super-Villains verschijnen en in deze game zal je, naast dat je jouw eigen personage maakt, een hoop iconische schurken tegenkomen. Na de release kunnen spelers echter nog meer bekende personages verwachten, evenals nieuwe levels. Dit zal gebeuren in de vorm van betaalde DLC, die gebaseerd is op bekende films en series. Warner Bros. heeft inmiddels bekendgemaakt wat voor content de game na de release nog zal ontvangen.

In totaal worden er zes levelpakketten en vier personagepakketten voor LEGO DC Super-Villains uitgebracht. Onder de levelpakketten vallen twee pakketten die gebaseerd zijn op de aankomende film Aquaman en twee pakketten met levels die geïnspireerd zijn op de nieuwe film Shazam! van Warner Bros. Pictures. De andere level-uitbreidingspakketten zijn gebaseerd op Batman: The Animated Series en Young Justice.

Als het gaat om de personagepakketten, dan kunnen spelers uitbreidingen verwachten die in het teken staan van DC TV Series Super Heroes en DC TV Series Super-Villains. Ook wordt er een DC-film personagepakket uitgebracht, evenals een DLC-pakket met Justice League Dark personages.

Om toegang te krijgen tot alle DLC-pakketten, zal er een Season Pass beschikbaar gesteld worden. Deze zit inbegrepen bij de Deluxe Edition van LEGO DC Super-Villains. Je kunt de Season Pass ook los aanschaffen voor €14,99.

LEGO DC Super-Villains komt op 17 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.