Rocket League ontving eerder deze week een nieuwe update. Deze patch zorgde er onder andere voor dat het progressiesysteem van de game op de schop ging. Ook werd de game door middel van de update voorbereid op de komst van de eerste Rocket Pass. Voor meer over de recente update kun je bij ons eerdere bericht terecht. Nu heeft Psyonix wat meer laten weten over de eerste Rocket Pass.

De studio heeft namelijk bekendgemaakt dat de eerste Rocket Pass vanaf 5 september beschikbaar is en tot en met 26 november zal lopen. In deze periode kun je via de Rocket Pass veel nieuwe items vrijspelen, zowel gratis als betaald. In totaal brengt de eerste Rocket Pass 29 gratis items en 70 betaalde items met zich mee. Om de gratis items te bemachtigen, hoef je niet veel bijzonders te doen. Deze speel je namelijk vrij door simpelweg online wedstrijden te spelen.

Om de andere 70 items vrij te spelen, zul je de Rocket Pass moeten upgraden naar ‘Premium’. Het upgraden kost 10 in-game Keys, die je met echt geld kunt aanschaffen. Welke items je met de betaalde Rocket Pass krijgt is gelukkig geen verrassing. Psyonix heeft namelijk een overzicht van alle items op de officiële website geplaatst.