Jade Raymond werkt aan Splinter Cell 6

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ceff29f129e6.jpg

Jade Raymond van Ubisoft heeft zojuist bekend gemaakt dat ze met haar team in Toronto bezig is met het nieuwste deel in de Splinter Cell serie, wat alweer het zesde deel wordt. We volgen in deze serie ex-geheim agent Sam Fisher, die wraak wilt nemen op de verantwoordelijken voor de dood  van zijn dochter.

Het vorige deel, genaamd Conviction, hebben we echter nooit op de PlayStation 3 zien verschijnen. Dit omdat Microsoft een deal had met Ubisoft omtrent de exclusiviteit. Dit contract is nu echter verlopen en de kans is groot dat we het nieuwe deel wel weer terugzien op de zwarte toverdoos.

Om het succes van de studio in Toronto op te schroeven heeft men bij Ubisoft een plan gemaakt om in de komende tien jaar meer dan 700 extra mensen aan te nemen, bovenop de 83 die al bij de studio werken. Hierdoor kunnen wij in de toekomst nog veel meer speciale games uit Canada verwachten.

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Conviction was echt heel wreed, ik hoop echt dat ze die stijl vast houden!

 2.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Met het nieuws van SC collection voor de PS3 is het denk ik zeker dat er nog een nieuwe splinter cell zit aan te komen (voor de ps3 dan)

 3.    36 XP
  Dragonray17's avatar

  K*t splinter cell.
  Ik had dit deel gekocht als convicition ook naar de ps3 was gegaan.