Divinity: Original Sin 2 is al dik een jaar verkrijgbaar voor de pc, maar recent brachten Larian Studios en Bandai Namco de game ook naar de PlayStation 4. Het gaat hier om de ‘Definitive Edition’ van de game, dus dat betekent dat alle updates en extra’s in het pakket zitten, zodat je de meest complete ervaring krijgt.

Op dit moment zijn we volop bezig met de game, maar omdat deze titel van een dusdanige omvang is, laat de review nog even op zich wachten. Desalniettemin kreeg de pc-versie torenhoge cijfers, dus dat voorspelt veel goeds. In de tussentijd hebben we samen met Bandai Namco een leuke actie voor jullie, we geven de game namelijk vijf keer weg.

Om kans te maken op één van de vijf exemplaren dien je de onderstaande twee vragen goed te beantwoorden.

Vraag 1: Hoeveel beschikbare rassen zijn er in de game om uit te kiezen?
Vraag 2: Waar is de ontwikkelaar van Divinity: Original Sin 2 gevestigd?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het versturen van de game gemakkelijker mocht jij de winnaar zijn. Let wel, het gaat hier om een promoversie van de game, dus deze wordt geleverd in een slimcase.

Stel je groep samen en beleef met z’n allen een fantastisch avontuur! Je verbeelding is je limiet tijdens je missie om Divinity in ere te herstellen en de wereld te redden. Combineer de elementen om je vijanden onder vuur te nemen. Gebruik je vaardigheden om alle problemen onderweg op te lossen. Of je nu een elf, mens, dwerg, hagedis of ondode bent, je reizen worden legendarisch en de mensen zullen je behandelen op basis van je daden. Maar denk eraan: hoeveel jullie ook vechten, lachen en vriendschappen smeden, slechts een van jullie kan de nieuwe Divine worden!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Divinity: Original Sin 2'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 16 september 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.