Gelekte Bad Company 2 Vietnam beelden

Onlangs konden we melden dat er voor Battlefield: Bad Company 2 een grote update gelanceerd was. Deze update zorgde er niet alleen voor dat de game weer gezuiverd werd van bugs en glitches, maar maakte de game ook klaar voor het Bad Company 2: Vietnam pakket.

Dit pakket zal binnenkort moeten lanceren maar we hebben nog niet al teveel informatie over de DLC gekregen. Vandaag hebben we echter gelekte beelden van het pakket, die ons onder andere een aantal delen van equipment laat zien.

Belangrijker is echter dat te zien is in de beelden dat er maar liefst vijf maps in de DLC zullen zitten, in plaats van de vier genoemde maps van EA. De beelden zijn helaas in het Russisch dus de namen van de maps zijn niet leesbaar, maar gelukkig hoeven we nog maar even te wachten tot we het zelf zullen weten. Battlefield: Bad Company 2 Vietnam staat gepland voor een release in begin december, maar bekijk tot het zover is de onderstaande beelden.

 1.    310 XP
  killbilspier's avatar

  ik zie geen beelden?

  edit ik zie ze al

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @killbilspier: Fixed. Jij was er snel bij :p

 3.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Kan gewoon niet wachten 😀

  Echte mannen eten geen kaas maar spelen Bad Company 2

 4. Anoniem -   
  Awaka's avatar

  Beter dan call of duty black ops wat een bagger game is dat, kan niet wachten

 5. Anoniem -   
  Emile's avatar

  5 maps?!? en dan ook nog eens 4 maps uit BFBC 1?
  zozo, EA wil een doorstart maken geloof ik 😛

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik kan niet wachten!!!

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Don Pulliany: Hahahah

 8. Anoniem -   
  wezel's avatar

  fantastisch!!
  ik vind deze game vele malen beter dan MW2 en BO bij elkaar. ik vind sniperen geweldig. en dat kan helemaal niet in BO. en MW2 had maar 1 leven waar het kon. en bij bfbc2 kan het bij alle levels wel. en toch is het allemaal goed gebalanceerd. de tanks zijn niet overpowerd. en toch zijn ze angst aanjagend wanneer jij daar met je sniperrifle in de bosjes licht en ziet dat de loop jouw richting uitdraait en je pakt als de wiedeweer je verrekijker om een motarstrike in te roepen en net op tijd heb je de positie doorgeven. en op dat moment wordt je naar de hemel gestuurd door die tank. en nog voordat je respawnt krijg je punten omdat je motarstrike de tank naar de klote heeft geholpen. echt heerlijk. wel moet ik zeggen dat de chopper wat te overpowert zijn. want er zijn mensen bij die die dingen geweldig kunnen besturen.

 9.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  ziet er wel gelikt uit.