Goed nieuws, budgetzondag is weer helemaal terug van weggeweest! In budgetzondag behandelen we elke zondag drie á vier betaalbare leuke games. Elke zondag kun je van ons, zoals de naam al doet vermoeden, een nieuwe budgetzondag verwachten waarin we weer wat games behandelen en aan het eind van elke maand hebben we een mooi overzichtje voor je klaar staan.

LittleBigPlanet

LittleBigPlanet is een game die wel bekend is bij iedere PlayStation 3 bezitter. Mocht jij deze game nog niet in het bezit hebben dan zou je je toch even diep moeten schamen want het is werkelijk een must-have voor elke PS3-bezitter. In LittleBigPlanet kun je jouw fantasie helemaal los laten gaan, namelijk met het bouwen van levels. Uiteraard bouw je deze levels niet alleen, maar namelijk samen met je eigen gecreëerde sackboy of sackgirl. De sackboy is een schattig klein poppetje die je helemaal aan kunt passen. Je kunt tevens jouw levels online publiceren zodat ze voor anderen te spelen zijn en je kunt die van anderen spelen.

? Prijs: €12,-
? Verzendkosten: €1,95
? Link: Bartsmit & E-Plaza
? iDEAL: Ja

Just Cause 2

Just Cause 2 is een game van Eidos. In dit deel kruip je weredom in de huid van Rico Rodriguez, een CIA-agent. Just Cause 2 speelt zich af op een erg groot fictief eiland genaamd Panau. Hetgeen waaraan vreselijk veel plezier te leveren is in de game is de grappling hook. Met deze grappling hook kun je je overal aan vastklemmen, van voertuigen tot helikopters en van helikopters tot boten. De game bevat genoeg free roam mogelijkheden waarmee je urenlang lol kunt hebben. Just Cause 2 is een absolute must als je een game zoekt om in te free-roamen.

? Prijs: €13,99
? Verzendkosten: Gratis
? Link: Play.com
? PayPal: Nee
? Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: 4evergames

Soul Calibur IV

Soul Calibur IV is bij de meeste mensen een zeer bekend vechtspel. Deze game van uitgever Namco Bandai is al weer het vierde deel. In deze game kun je net zoals in de voorgaande delen aan de slag met de oudere personages uit de franchise. Denk hierbij aan Taki, Siegfried, Sophia en nog veel meer. Je kunt je character helemaal aanpassen en tevens kun je ervoor kiezen om een eigen character te maken. Tevens bevat de game een online game modus die zeer verslavend is.

? Prijs: €16,02
? Verzendkosten: €1,98
? Link: AxelMusic
? PayPal: Ja