Judge Eyes aangekondigd door de Yakuza ontwikkelaar

Gedurende Sony’s PlayStation Lineup Tour is Judge Eyes aangekondigd door Yakuza ontwikkelaar Toshihiro Nagoshi. We kunnen deze producent inmiddels wel een legende noemen als we kijken naar zijn historie en hoeveel goede games Nagoshi heeft gemaakt. Zijn nieuwe project heet Judge Eyes en ziet er minstens zo fantastisch uit als de Yakuza-games.

De volledige titel van de game is Judge Eyes: Shinigami no Yuigon en is aangekondigd met een releasedatum van 13 december aanstaande. Wij in het Westen moeten nog even wat langer wachten, want de game komt hier ergens in 2019 uit. Alsnog is dit relatief snel, als we kijken naar de releases van Yakuza in het verleden heeft dit weleens langer geduurd.

In de Japanse PlayStation Store zal vandaag een demo beschikbaar gesteld worden, mocht je dus een Japans PSN-account hebben dan kun je hier gebruik van maken.

Check de trailer van deze nieuwe game hieronder.

Boxshot Judge Eyes: Shinigami no Yuigon

Judge Eyes: Shinigami no Yuigon

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. Anoniem -   
  188.207.84.xxx's avatar

  Interessant!

 2.    5778 XP
  7th-son's avatar

  Japanse John wick?

 3.    6 XP
  ROODBAARD's avatar

  Als het van de makers van Yakuza is moet het wel goed zijn.