MAG, ook wel Massive Action Game genoemd was een ambitieus project van Sony en Zipper Interactive. De first person shooter was de eerste multiplayer only first person shooter op de PlayStation 3 die gevechten van 256 man tegelijk aanbood.

Het concept van de game was goed, maar er was online vaak vrij weinig tactiek en men speelde de game niet echt zoals het hoorde. Onlangs heeft MAG een 2.0 patch gekregen waarmee niet alleen de PlayStation Move als controle mogelijkheid werd toegevoegd, maar ook een hoop fouten, bugs en glitches werden uit de game verwijdert. Hierdoor groeide de interesse voor- en daarmee ook de verkoop van MAG natuurlijk weer.

Het lijkt erop dat deze extra verkopen Sony over de streep getrokken hebben om Zipper Interactive weer aan het werk te zetten aan een tweede deel, want sinds vandaag is het mogelijk om op de website van de kmart in Amerika MAG 2 te bestellen. Een releasedatum of boxart is niet gegeven, maar ook al is retailer informatie niet altijd accuraat zou het niet de eerste keer zijn dat een retailer z’n mond voorbij praat. Zodra we meer weten laten we het jullie natuurlijk weten.