Game- en filmfans zijn blij al bijna drie jaar verlost te zijn van Uwe Boll, maar de beste man keert weer terug. Er is namelijk een documentaire in de maak, die het leven van de voormalige filmregisseur onder de loep neemt.

Uwe Boll wist jarenlang films te maken die hoofdzakelijk gebaseerd waren op games. Elk project werd door zowel pers als de consument afgekraakt, maar toch wist de voormalige regisseur steeds weer geld bij elkaar te krijgen om zelf zijn films op de markt te brengen. Het waren echter niet alleen de pers en fans van films en games die Boll niet hoog hadden zitten, ook acteurs die in zijn films speelden en andere mensen uit de industrie zijn alles behalve positief over de man in kwestie.

Hoe er precies over Boll wordt gedacht is te zien in de documentaire genaamd: Fuck You All – The Uwe Boll Story. Deze is niet door Boll zelf gemaakt, maar hij is er natuurlijk wel veelvuldig in te zien en er is een nieuw interview met hem afgenomen die in de documentaire is verwerkt. Hierin laat hij onder andere weten dat hij geen respect heeft voor zijn medemens en dat wordt ook vrij snel duidelijk in de documentaire.

Wanneer de documentaire uit zal komen is nog niet bekend, maar er is wel een trailer verschenen en die kun je hieronder bekijken.