Update: Sony Xperia Nederland heeft ons laten weten dat deze actie ook in Nederland beschikbaar is, zij het in andere vorm. In samenwerking met KPN krijg je de game bij aanschaf van een Xperia XZ2 of XZ2 Compact. Voor meer informatie kan je hier terecht. Vooralsnog zijn er geen acties in België beschikbaar.

Origineel bericht: Sony is meer dan alleen PlayStation en is ook actief in veel andere segmenten van de elektronica markt. Zo kennen we Sony natuurlijk van de tv’s, geluidsinstallaties, camera’s en uiteraard telefoons. Dat laatste heeft echter al geruime tijd wat moeite, heel veel succes heeft Sony namelijk niet geboekt op de smartphone markt in de afgelopen jaren. Dit was vroeger wel anders met onder andere de geniale Walkman-telefoons en de gigantisch populaire Sony Ericsson T610 uit 2003, die als één van de eerste betaalbare telefoons een camera bevatte.

Nu komen ze binnenkort met de Sony Xperia XZ3, een prima telefoon die je inmiddels kunt voorbestellen bij menig retailer. De telefoon komt uit op 5 oktober en als je er een pre-order voor plaatst, dan krijg je Call of Duty: Black Ops 4 helemaal gratis. Deze game komt uit op 12 oktober, de timing is in die zin dus perfect.

Via de officiële website valt te lezen dat de actie enkel geldt voor Europa, maar we zien er jammer genoeg geen Benelux optie terug. Mogelijk dat de actie in Nederland en België anders wordt vormgegeven en je jouw code via de retailer zelf krijgt, hierover geeft de website helaas geen duidelijkheid.

Het is de eerste keer dat Sony een game gebruikt om een telefoon te promoten, iets wat wellicht lucratief uit kan pakken voor het bedrijf. Zodra er meer duidelijkheid verschijnt over hoe deze actie in de Benelux werkt, dan laten we het weten.