SoulCalibur VI trailer toont modi, character customization en museum

Bandai Namco heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende fighter SoulCalibur VI. In deze trailer focust men zich op de vele modi van de game, waaronder Arcade, Versus en Training. De klassieke Story modus bevat de Soul Chronicle en Libra of Souls, die je jouw eigen pad laat volgen met je eigen gemaakte personage.

Het maken van dat personage komt ook aan bod in de trailer, met een rijke editor vol aanpassingsmogelijkheden. Online kun je terecht in Ranked Match, Casual Match, Rankings en Replay. Als laatste is er nog een museum, die volgeramd zit met artwork en informatie over de franchise. Dit is dan ook een soort SoulCalibur-wikipedia waar fans alle informatie in terug kunnen vinden.

De game ligt op 19 oktober in de winkels en de nieuwe trailer check je hieronder.

Boxshot SoulCalibur VI

SoulCalibur VI

Releasedatum:
19-10-2018
Genre:
Vechten
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1.    1411 XP
  surirav1995's avatar

  Ik skip deze net als Naruto strikers. Paywalls everywhere season pass. Fighting games zijn niet leuk zoals vroeger. De roster worden kleiner en kleiner.
  Waarom kunnen ze niet gewoon een daddy Sakurai move doen smash switch bijna 70 characters veel license characters maar nog steeds 60€

 2. Anoniem -     
  52.203.136..xxx's avatar

  die thumbnail….

Cervantes keert terug in SoulCalibur VI
Azwel voegt zich bij het roster van SoulCalibur VI
Tweede story mode SoulCalibur VI onthuld met een trailer