Dead or Alive 6 trailer viert bekendmaking releasedatum

De releasedatum van Dead or Alive 6 is vastgesteld op 15 februari 2019, zo weten we van de Tokyo Game Show persconferentie van Sony eerder deze week. Nu is echter duidelijk geworden dat deze datum ook geldt voor Europa en de Verenigde Staten en ook dat moet gevierd worden.

Met de onderstaande trailer krijg je spectaculaire beelden van de game te zien. Deze zonnige vechter komt mooi in het begin van het jaar uit tijdens de donkere dagen en een klein beetje tropische sferen in februari is natuurlijk nooit verkeerd.

Check de trailer hieronder.

Boxshot Dead or Alive 6

Dead or Alive 6

Releasedatum:
01-03-2019
Genre:
Vechten
Uitgever:
Koei Tecmo
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    1235 XP
  Melvin's avatar

  Voor mij GOTY 2019….Resident Evil 2…Kingdom Hearts 3…Dead or Alive 6…Days Gone en Devil May Cry 5 allemaal in de eerste 3 maanden van 2019,daar gaat mijn geld đŸ™‚

 2.    565 XP
  Titer_0344's avatar

  Ik ben benieuwd hoeveel content er in de base game zit. Bij Tekken 7 was ik echt teleurgesteld in het aantal vechters.

 3.    238 XP
  M3blaze's avatar

  @Titer_0344: ja dat heb ik ook van Tekken. En van deze hoor ik al dat er een aantal er niet bij zitten met release. Dit doen ze met steeds meer games, dat je een uitgeklede game krijgt en dat je de fighters, cars, wapens etc stuk voor stuk los bij moet kopen. Vind het echt jammer dat het deze kant op gaat. Want als je fan bent van bepaalde games blijft het toch aan je knagen dat je bepaalde dlc niet hebt, ten minste, bij mij.

Dead or Alive 6 kondigt wereldkampioenschap aan met trailer
Dead or Alive 6 krijgt morgen eindelijk een online lobby
Gratis versie Dead or Alive 6: Core Fighters is nu beschikbaar
Review: Dead or Alive 6