Het einde van 2010 begin in zicht te raken en man oh man wat hebben we veel zin in 2011. Het jaar staat namelijk vol met goede titels en zal dan misschien wel het beste game jaar worden in een lange tijd. Eén van de titels waar onder andere erg naar wordt uitgekeken is het vervolg op het succesvolle Batman: Arkham Asylum. Het nieuwe deeltje, genaamd Arkham City, zal moeten bewijzen of Rocksteady het in zich heeft om het succes verhaal van Batman voort te zetten.

Er is een hoop speculatie over de vernieuwende gameplay elementen die Arkham City met zich mee zal brengen. Iets waar veel mensen op hebben zitten wachten is het rond scheuren in één van Batman’s toffe voertuigen. Rocksteady heeft ons helaas weten te vertellen dat er geen speelbare voertuigen aanwezig zullen zijn in Arkham City. Reden hiervoor is dat de ontwikkelaar Batman zelf ziet als het ultieme voertuig.

“There aren’t any playable vehicles in the game. What we’ve really focused on is Batman himself. We see him as the ultimate vehicle.”

Jammer maar helaas. De vraag blijft dan echter wel liggen of we geen nieuwe gadgets zullen krijgen waardoor Batman mobieler zal worden. Wij gaan jullie op de hoogte houden!