Sinds de komst van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy zijn er geruchten over een mogelijke remaster van Crash Team Racing. Concreet is er helemaal niets bekend over een mogelijke nieuwe uitgave van de racegame uit 1999. Volgens geruchten zou er volgend jaar weer een game van Crash Bandicoot moeten verschijnen, maar het is onduidelijk of het hier om een geheel nieuwe game of een remaster gaat.

Nu is Crash Team Racing uit het niets weer opgedoken. PlayStation Azië heeft een enquête naar diverse klanten verstuurd. Deze enquête richt zich vooral op The Last of Us: Part II. Eén vraag is echter wel erg interessant. De enquête vraagt deelnemers alle games uit een bepaalde lijst te selecteren die ze ooit gespeeld hebben. Hier staan veel uiteenlopende PlayStation 4 games op. Ook Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy wordt genoemd, maar daarnaast is, zoals je hieronder kunt zien, een opvallende naam te zien: ‘Crash Bandicoot Racing’.

Die titel lijkt misschien wat gek, maar de game die wij als Crash Team Racing kennen, staat in Japan bekend onder de naam Crash Bandicoot Racing. De vraag is nu alleen waarom PlayStation Azië de game in de enquête heeft opgenomen. De andere games uit de lijst zijn immers allemaal opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 4. Is dit mogelijk een hint richting een remaster of een geheel nieuw deel van Crash Team Racing voor de PlayStation 4? De tijd zal het leren, maar opvallend is het op zijn minst.