Thronebreaker: The Witcher Tales zal volgende maand verschijnen

Vorige maand liet CD Projekt RED weten dat de singleplayer campagne van GWENT: The Witcher Card Game was uitgegroeid tot een grote volwaardige RPG. Er werd zodoende voor gekozen om deze als stand-alone titel uit te brengen. Nu heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat Thronebreaker: The Witcher Tales – zoals deze singleplayer game nu heet – op 23 oktober zal verschijnen.

De game combineert een omvangrijk verhaal met exploratie, puzzels en natuurlijk GWENT. Het kaartspel zal er echter niet hetzelfde uitzien als in GWENT: The Witcher Card Game, want die zal geheel in de stijl van de campagne zijn, dus volledig in 3D en met graphics die bij de rest van het spel passen. Tevens zijn er nieuwe features toegevoegd, waardoor het kaartspel een nog diepere ervaring zal voorschotelen.

Hoe GWENT er uit zal zien in Thronebreaker: The Witcher Tales kun je in de onderstaande video zien.

Boxshot Gwent: Thronebreaker

Gwent: Thronebreaker

Releasedatum:
04-12-2018
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
CD Projekt RED
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    31 XP
    Chazerx's avatar

    Komt Thronebreaker niet pas 4 december naar de console? Ik kan het mis hebben, dacht dat te hebben gelezen. Ik hoop dat er een speciale fysieke editie met goodies komt. Heb Gwent ook fysiek thuis liggen en kan geen genoeg krijgen van The Witcher dus deze komt ook zeker in huis!

  2. Anoniem -   
    62.166.47..xxx's avatar

    De video bij dit artikel laat de aankomende patch van Gwent genaamd “Homecoming” zien. Dit zijn dus geen beelden van Thronebreaker. Console release voor Homecoming voor Gwent en standalone Thronebreaker is 4 december.

Thronebreaker: The Witcher Tales te zien in gameplay trailer
Bekijk hier een uitgebreide gameplay video van Thronebreaker: The Witcher Tales
Teaser trailer van Thronebreaker: The Witcher Tales verschenen