2K maakt releasedatum van NBA 2K Playgrounds 2 bekend

Het was de bedoeling dat NBA Playgrounds 2 op 22 mei zou verschijnen, maar het spel werd vlak voor de release plots voor onbepaalde tijd uitgesteld. Nu heeft de game weer een nieuwe releasedatum gekregen, namelijk 16 oktober.

De reden waarom het basketbalspel werd uitgesteld werd afgelopen juli duidelijk. Toen kwam het nieuws naar buiten dat 2K Games de game had opgepikt met de bedoeling om deze onder de NBA 2K-vlag uit te geven. NBA 2K Playgrounds 2 bevat meer dan 300 verschillende spelers, zowel oud als nieuw en er zijn meer dan 100 zogenaamde ‘signature moves’ beschikbaar.

Buiten het bekendmaken van de releasedatum is er ook een nieuwe trailer van NBA 2K Playgrounds 2 vrijgegeven en die laat de snelle, maar ook hilarische, actie van de game zien.

Boxshot NBA Playgrounds 2

NBA Playgrounds 2

Releasedatum:
16-10-2018
Genre:
Sport
Uitgever:
Saber Interactive
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    208 XP
    0daro0's avatar

    Ik heb hier zo mijn twijfels over, de content die ze toevoegen zijn veel meer dan het vorige deel. echter nu 2K er achter zit heb ik het idee dat dit een dure game word en in game aankopen zullen zijn. heel jammer! waar zijn die games gebleven waarvoor je eenmalig voor betaalde en een game had die af is.

  2. Anoniem -   
    81.83.21..xxx's avatar

    Ik kijk eerder uit naar een Fifa street!

Review: NBA 2K Playgrounds 2
NBA 2K Playgrounds 2 is vanaf nu beschikbaar
2K Games breidt arcade portfolio uit met NBA 2K Playgrounds 2