Bayonetta 2 bevestigd door Hideki Kamiya

Bayonetta is een originele hack and slash game met wat puzzelementen. De game ging de strijd aan met onder andere God of War III en Dante’s Inferno en deed het nog vrij goed in de verkopen. Reden genoeg voor SEGA om een tweede deel uit te brengen, iets wat sinds vandaag dan ook vrijwel zeker is.

In een gesprek met Hideki Kamiya op zijn twitter kwam het volgende naar voren:

“In next year’s TGS will we see a first look at the new Bayonetta? Or at least when will we be going to?” “You’ll see soon.”

Toen de steller van de vraag hierdoor nieuwsgieriger werd en vroeg naar meer informatie kreeg hij hetzelfde antwoord, maar na het vragen of de prototype versie van Bayonetta ook nog als DLC zou verschijnen reageerde Kamiya hierop met “probably in Bayonetta 2”. Het lijkt er dus op dat we bij de aankomende Tokyo Game Show een nieuwe Bayonetta mogen aanschouwen, maar zodra we meer weten laten we het jullie natuurlijk weten.

 1. Anoniem -   
  Jeps's avatar

  Als ze een vervolg gaan ontwikkelen, laat ze dan nu een team vanaf scratch ook voor ps3 aan de slag gaan. Ze kunnen die console niet ontkennen, bovendien is het ook beter voor de sales.

 2.    482 XP
  Flow's avatar

  Haha dat is ziek goed nieuws. Heb echt genoten van Bayonetta en aangezien de nieuwe DMC er echt niet uit ziet ben ik erg blij met dit vervolg.

 3.    2713 XP
  jimke1's avatar

  ik moet geen port meer hebben van sega .
  dat zij eens de kracht leren gebreuken van de ps3 als hen dat lukt dan koop ik terug een game van sega 🙂

 4.    91 XP
  mc-elvin's avatar

  japanse games nooit goed

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Heb deel 1 nooit gespeeld, alleen de demo maar nooit echt tijd en geld gehad om het te kopen.

 6.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Laat Sega maar eens beginnen aan een nieuwe deel van Shenmue, in plaats van een nieuwe Bayonetta of yakuza. Ben blij dat ik straks weer herenigt ben met Shenmue 1 en 2. Het schijnt ook zo te wezen dat Shenmue 1 en 2 uit komen op PSN, samen met nog 16 a 24 Dreamcast games, waarvan we er ondertussen al een paar op PSN hebben staan.