Bandai Namco heeft bekendgemaakt dat Ace Combat 7: Skies Unknown een erg leuke pre-order bonus kent. Als je de game in reservering plaatst, dan krijg je allereerst de F4-E Phantom II met drie additionele skins.

Tot zover de standaard bonus, de volgende extra is misschien nog wel veel leuker. Je krijgt er namelijk ook nog een digitaal exemplaar van Ace Combat 5: The Unsung War bij. Plaats je een pre-order voor de Xbox One versie van Ace Combat 7, dan ontvang je Ace Combat 6: Fires of Liberation.

Het is aannemelijk dat je Ace Combat 5 op de PlayStation 4 kan spelen, wellicht als remaster. Bandai Namco gaf hier echter geen specifieke details over, dus dat is even afwachten. Verder heeft de uitgever nog een nieuwe trailer vrijgegeven, zie hieronder, en de Season Pass details zijn bekendgemaakt.

De Season Pass bevat drie nieuwe vliegtuigen, drie nieuwe stages en een muziekspeler. Dit alles zal voor ongeveer €25,- worden aangeboden waarmee je goedkoper uit bent dan wanneer je het los koopt, ieder item zal los ongeveer €5,- kosten.

Verder kondigde Bandai Namco nog een Deluxe Edition van Ace Combat 7 aan en die bevat naast de game ook de Season Pass en een achttal emblemen.