Afgelopen week verscheen onze review van Destiny 2: Forsaken. Daarin heb je kunnen lezen dat wij behoorlijk enthousiast zijn over deze grote uitbreiding. Het is wat ons betreft precies hetgeen Destiny 2 nodig had om weer op de kaart gezet te worden. De campagne en de daarbij behorende andere missies blijken zeer vermakelijk. De nieuwe omgevingen die je kan verkennen zijn prachtig en sfeervol vormgegeven. Met Gambit is er een nieuwe en vermakelijke PvE/PvP modus bijgekomen en daarnaast zijn er elke dag veel verschillende activiteiten om aan deel te nemen.

De hoeveelheid en diversiteit aan content waren juist punten waarop eerst veel kritiek werd gegeven door de spelers. Nu zijn deze punten echter (eindelijk) aangepakt en Bungie heeft zelfs nog meer plannen bekendgemaakt in de vorm van een roadmap voor het komende jaar. Om er nog een schepje bovenop te doen is Destiny 2 momenteel gratis via PlayStation Plus en daarmee lijkt de game eindelijk weer zijn momentum te pakken te hebben. Goed om daar dus eens op in te haken.

Ben jij meegegaan in alle positiviteit rondom Forsaken? Of ben je gedeeltelijk positief over deze uitbreiding? Het herbergt veel content, maar het kan zijn dat je daar bepaalde onderdelen juist niet leuk van vindt. Of dat je bepaalde aanpassingen niet echt kan waarderen. Misschien is de Raid iets te moeilijk, omdat deze zo complex is. Het kan ook juist het tegenovergestelde zijn, namelijk dat deze Raid in jouw optiek de beste ooit is. Of wat te denken van de campagne die een goede aansluiting heeft op de Raid, ook iets ‘nieuws’, net zoals de Gambit modus die toch wel origineel genoemd kan worden. Maar kan je je er ook mee vermaken?

Juist door de lancering van Forsaken is Destiny 2 weer heel erg relevant om hier te bespreken. Daarom willen wij graag weten wat jullie van de stelling vinden. Is het inderdaad precies wat je graag wilde hebben en maakt het dus je verwachtingen waar? Of komt het te laat en ben je helemaal klaar met Destiny 2 en kan deze uitbreiding daar niets meer aan doen? Ook kan je er tussenin zitten, omdat je bepaalde zaken wel kan waarderen en andere zaken weer niet.

Lang verhaal kort, je kunt je mening zoals altijd hieronder kwijt.