Over minder dan een week gaat Life is Strange 2 van start en daarom hebben Square Enix en Dontnod alvast de launch trailer vrijgegeven. Die laat voor zover we weten enkel beelden uit de eerste episode zien en dat ziet er behoorlijk heftig uit.

Het leven van Sean en Daniel zal behoorlijk op z’n kop worden gezet en dat is dan pas het begin van het nieuwe avontuur. De trailer bekijk je uiteraard hieronder en als je alvast wat meer wilt weten, dan kan je hier bij onze hands-on preview terecht.

Na een tragisch incident zijn de broers gedwongen om op de vlucht te slaan voor de politie. Hun relatie wordt op de proef gesteld door de gevaren die ze tegenkomen tijdens hun zwervend bestaan en de manifestatie van een superkracht die ze niet begrijpen en niet helemaal onder controle hebben.

Het seizoen krijgt 5 episodes waarin Sean en Daniel een jaar lang gevolgd worden tijdens hun reis van Seattle naar Mexico. Het is een lange reis waar de broers totaal niet op voorbereid zijn – ze zijn vertrokken met niets anders dan een klein beetje geld en de spullen die Sean toen toevallig bij zich had.

Ze kunnen stelen om te overleven of op het rechte pad blijven en de trip zonder essentiële voorraden maken. Sean moet zich bij zijn beslissingen ook afvragen welke lessen Daniel er uit zal trekken. Nu Sean totaal verantwoordelijk is voor zijn jongere broer begint hij zich te realiseren dat zijn keuzes hun levens voor altijd zullen beïnvloeden…