Swords & Soldiers krijgt Move support

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cf421b0228e7.jpg

Swords & Soldiers is al enkele weken op het PSN te verkrijgen en gaat als zoete broodjes over de virtuele toonbank. Deze strategische game is namelijk voor een klein prijsje te verkrijgen, maar biedt wel een leuke gameplay ervaring. Deze ervaring wordt zelfs nog verbeterd met de nieuwe update.

Hierin wordt namelijk PlayStation Move ondersteuning toegevoegd, waardoor er door de ontwikkelaar een nieuwe dimensie aan de game wordt toegevoegd. Ronimo Games, de verantwoordelijke studio voor deze game, heeft ons verzekerd dat spelers geen oneerlijk voor- of nadeel zullen ervaren als ze de PlayStation Move gaan gebruiken.

De update staat al de hele dag online en wordt automatisch gedownload als je de game opstart. Dit is tevens een mooi moment om toch nog even een kijkje te nemen in één van de betere titels op het PSN. Over deze PSN games zal binnenkort ook een special op PS3-Sense verschijnen die zeker het lezen waard is.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Niet mijn ding

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Het sneeuwt. En wat WTF is dit???

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Had dit spel 2/3 jaar terug gespeeld op hme op de wii en toen vond ik het best grappig, met de controller vond ik het dan ook gelijk wat minder dus een vette update 🙂