Agent 47 zal in Hitman 2 weer verschillende locaties aandoen en Miami is er daar één van. Die locatie hebben we nu veelvuldig gezien in trailers en gameplay video’s, maar er is natuurlijk meer om te laten zien.

Ook zal onze kale huurmoordenaar de jungle van Colombia bezoeken en de nieuwe trailer die vandaag is vrijgegeven toont ons een blik op deze gevaarlijke en duistere omgeving. Dit level is gesitueerd aan de rand van een regenwoud.

Naast een plaats tref je er tevens grotten, ruïnes en een extravagant landhuis, ook de cocavelden van het Delgado kartel ontbreken niet. Druk hieronder op play om meer van deze locatie te zien. Hitman 2 is vanaf 14 november verkrijgbaar.

Santa Fortuna is de perfecte locatie om de nieuwe features en mogelijkheden te tonen die naar Hitman 2 komen, waaronder het gebruik van vegetatie om uit het zicht te blijven of om wapens en lichamen te verstoppen. De nieuwe trailer belicht de exotische, gedetailleerde omgeving die door spelers is te ontdekken, met onverwachte gevaren en unieke moordmogelijkheden. Agent 47 moet creativiteit en informatie gebruiken om het hele dorp te onderzoeken en de harde hand van het kartel te omzeilen om zijn doelwit uit te schakelen.