Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat Telltale Games haar deuren ging sluiten. De ontwikkelaar had een aantal games in de pijplijn zitten die dus nooit het daglicht zullen zien en één daarvan is Stranger Things. Netflix heeft echter in een statement laten weten dat zij nog steeds een game van deze succesvolle serie willen uitbrengen.

“We are saddened by news about Telltale Games. They developed many great games in the past and left an indelible mark in the industry. Minecraft: Story Mode is still moving forward as planned. We are in the process of evaluating other options for bringing the Stranger Things universe to life in an interactive medium.”

Netflix is nu dus op zoek naar een andere manier om Stranger Things als interactief medium aan te bieden. Aangezien de serie erg populair is, mag het niet heel moeilijk zijn om een nieuwe ontwikkelaar te vinden die een game over de reeks wil maken. Of dat dan hetzelfde format zal hebben als dat Telltale altijd gebruikte is natuurlijk afwachten.