Rico Rodriguez’ rivaal schittert in nieuwe Just Cause 4 trailer

Just Cause 4 werd vlak voor de E3 aangekondigd en zal wederom om Rico Rodriguez draaien. Dit keer moet Rico het prachtige eiland Solis redden van de ondergang, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Het eiland wordt namelijk gecontroleerd door de Black Hand.

Aan het hoofd van de Black Hand staat de mysterieuze Gabriela Morales, die te beschouwen is als Rico’s grootste rivaal. Square Enix heeft nu een nieuwe trailer uitgebracht die, naast dat het de nodige explosies bevat, deze slechterik wat meer in de spotlights zet. Check de trailer hieronder.

Vergeet niet hier te klikken voor onze hands-on preview van Just Cause 4 als je meer wilt weten over de game.

Boxshot Just Cause 4

Just Cause 4

Releasedatum:
04-12-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    429 XP
    BlackMastah's avatar

    Gaat deze ook een ps+ game worden 😛

  2. Anoniem -   
    94.130.67..xxx's avatar

    Just cause 2 met plezier platium gehaald op zowel ps3 als 360(1000g). 3 heb ik amper kunnen spelen. Voelde vernieuwend aan, maar de map was echt bagger. Deze game zet alles weer recht. Het lijkt weer op just cause 2, inclusief knotsgekke wapen, explosies 2.OO, weersomstandigheden, meer opties met de grapple hook. Dit is een blinde aankoop voor mij. Maar voor het verhaal moet je zeker geen just cause kopen. Just cause draait om vrijheid, creativiteit en de fun factor. Niet om serieuze verhaal lijnen…

Eerste uitbreiding voor Just Cause 4 aangekondigd
Just Cause 4 patch zorgt voor betere graphics en performance
Nieuwe Just Cause 4 update is nu beschikbaar
Just Cause 4 alleen vandaag voor €35,- verkrijgbaar