We naderen alweer het einde van september en dat betekent niet alleen dat de herfst begonnen is, maar ook dat er weer een nieuwe lading gratis PlayStation Plus games aankomt. Vorige maand kwam Sony met een mooie verrassing en zagen we de komst van Destiny 2 en God of War III: Remastered. Allebei erg goede titels en eigenlijk moeilijk te evenaren.

Helaas waagt Sony geen poging om dat deze maand te overtreffen en worden we getrakteerd op Friday the 13th: The Game en Laser League. Die eerste is een bijzondere toevoeging, aangezien hier alle toekomstige content voor geannuleerd is. Laser League is dan weer eens wat anders en is een game van dezelfde studio als OlliOlli. Je kunt van die game hier een trailer checken.

Verder zijn er nog de nodige cross-platform games, zoals The Bridge, Rocketbirds 2: Evolution en 2064: Read Only Memories. Wat ons betreft een niet heel spannende line-up voor oktober, maar eerlijk is eerlijk, we zijn dan waarschijnlijk toch te druk met Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops 4, Assassin’s Creed: Odyssey en SoulCalibur VI of één van de onlangs uitgekomen toppers.

Check de nieuwe en ook de oude line-up hieronder.

Nieuwe gratis games voor PlayStation Plus in oktober

Verlaat de gratis PlayStation Plus line-up