PlayStation Move al meer dan 4,1 miljoen keer wereldwijd verkocht

Dat de Sony PlayStation 3 een goed verkopende gameconsole is weten we inmiddels al. Evenals dat de technologie voor deze console niet stil blijft staan sinds zijn komst, getuige de recente komst van PlayStation Move. Nu was alleen nog maar de vraag of deze nieuwe methode om games te spelen we aan zou slaan bij de gamers en ik denk dat we nu kunnen zeggen dat dit wel het geval is.

Sinds de komst van PlayStation Move in september zijn er volgens Sony al ruim 4,1 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. We kunnen dus zeggen dat PlayStation Move aardig succesvol is en dat dit aantal in december alleen nog maar hoger kan uitvallen. Dit natuurlijk doordat de feestdagen weer voor de deur staan en dan is de PlayStation Move een leuk cadeau om te geven of nog beter om deze zelf te krijgen.

 1.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht! Maar een net aantal hor:D
  (heb hem zelf ook, niet dat ik hem gebruik):P

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  heb hem ook 😀 mag hem alleen nog niet gebruiken sinterklaas cadeautje 😛

 3.    46 XP
  Lexus's avatar

  Heel erg nice, maar hoe telt Sony dit?
  Tellen de Motion en Navigation controller beide als één verkocht exemplaar of telt elke aparte controller als één?

  :: Lexus ::

 4.    1562 XP
  dikked's avatar

  ja zeker kan ook niet w8ten tot de kerstdagen
  kan ik eindelijk moven 😀

 5. Anoniem -   
  RS's avatar

  @ Lexus

  Ik vermoed van wel, marketingtechnisch natuurlijk veel beter om alles voor 1 te tellen;)

 6.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik heb hem maar gebruik hem niet, had hem gekocht voor RE5 en the fight, maar RE5 wordt er nog moeilijker van en the fight heb ik niet gekocht omdat het een slechte game is, dus heb nog 1 move in de verpakking zitten 🙁

 7.    10 XP
  dylanspronck's avatar

  @ Lexus

  “The number includes sales tallied in North America, Europe/PAL territories, Asia, and Japan and does not account for sales of stand-alone PlayStation Eye cameras or PlayStation Move navigation controllers. ”

  Dus alleen Move controllers en de Move controllers in de bundels (75% van de verkochte Moves zijn uit PS3 + Move bundels of Starterpack bundels) , Navigation Controller en PlayStation Eye tellen niet mee.