The Quiet Man verschijnt op 1 november voor de PlayStation 4


Square Enix heeft de releasedatum van The Quiet Man aangekondigd, de game verschijnt namelijk op 1 november voor de PlayStation 4 en kent een prijs van €14,99. Samen met deze aankondiging heeft de uitgever tevens een Limited Edition aangekondigd die enkel tussen 1 en 15 november beschikbaar zal zijn.

Deze Limited Edition is net zoals de game enkel digitaal verkrijgbaar, maar bevat uiteraard wat extra’s. Deze zijn niet al te bijzonder, want de extra’s die je krijgt zijn een dynamisch thema en wat avatars. Deze Limited Edition is overigens hetzelfde geprijsd.

The Quiet Man neemt spelers mee naar een wereld voorbij geluid, voor een meeslepende, verhaal gedreven, filmachtige ervaring die in één sessie voltooid kan worden. Het verhaal ontvouwt zich gedurende een enkele nacht. Spelers nemen de rol aan van Dane, die niet kan horen. Hij vecht zich een weg door een ‘geluidloze’ wereld om te ontdekken wat er schuilgaat achter de ontvoering van zangeres Lala door een mysterieuze gemaskerde man.

Boxshot The Quiet Man

The Quiet Man

Releasedatum:
01-11-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    87.208.234.xxx's avatar

    Niks aan, van de week uit gespeeld via een vriend van mij die bij square werkt. Maar het valt echt super tegen, de animaties van de personages zijn echt om te huilen zo slecht.

Square Enix ziet de lol wel in van het floppen van The Quiet Man
Review: The Quiet Man
The Quiet Man is niet zo stil meer dankzij nieuwe update
Ontwikkelaars van The Quiet Man geven een kijkje achter de schermen in nieuwe video