Overcooked 2 ‘Surf ‘n’ Turf’ DLC nu beschikbaar

Team17 heeft onlangs een nieuwe update uitgebracht voor Overcooked 2 en hiermee werd de game klaargestoomd voor aankomende downloadbare content. Update 1.02 bracht een heleboel met zich mee – onder meer de New Game+ modus – maar de ondersteuning voor de eerste DLC was toch wel het voornaamste. Het gaat hier om de ‘Surf ‘n’ Turf’ uitbreiding en die is nu verschenen.

Deze Surf ‘n’ Turf uitbreiding is te koop voor €5,49 en geeft spelers een aardige hoeveelheid content. Zo krijg je allereerst 12 nieuwe levels waarin je ook nieuwe locaties zult bezoeken. Ben je je huidige chef zat? Deze uitbreiding stelt ook drie nieuwe chefs beschikbaar. Nieuwe recepten zijn uiteraard ook van de partij, zoals het maken van smoothies en BBQ spiesjes voor hongerige eilandbewoners.

Ook zijn er een tweetal nieuwe game mechanieken toegepast. Overcooked 2 bracht al het gooien van spullen met zich mee, maar met deze uitbreiding krijg je ook de beschikking over een waterpistool. Ten slotte kan je nog gebruik maken van de blaasbalg om het vuur aan te wakkeren. Besef wel; hoe heter het vuur, hoe sneller het zal aanbranden!

Benieuwd wat wij van Overcooked 2 vinden? Lees dan zeker even onze review terug.

Boxshot Overcooked 2

Overcooked 2

Releasedatum:
07-08-2018
Genre:
Party
Uitgever:
Team17
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    3908 XP
  20style [20]'s avatar

  Kunt ge da coop spelen heb eerste deel gratis gekregen bij xbox one gold hahah

 2.    13 XP
 3.    3908 XP
  20style [20]'s avatar

  @visser-style: ziet er echt leuk uit om te spelen! Had vroeger met een vriend nog Hells kitchen uitgespeeld op echt moeilijk. Vond die commentaar van Gordon Ramsey altijd goed maar stresserend hahah

 4.    13 XP
  visser-style's avatar

  @20style [20]: haha precies. Heb overcooked nu samen met mijn vriendin uitgespeeld, deel 1 en 2… af en toe wilde je elkaars hersenpan inslaan zo frustrerend kan het wezen! Wel leuk, voor eem half uurtje.

 5.    3908 XP
  20style [20]'s avatar

  @visser-style: haha ja mijn vriendin kan niet spelen als er tijd af loopt die stresst veel te veel en dan komt er ruzie voor dat we begonnen zijn hahaha!

Overcooked 2 krijgt nog drie uitbreidingen en een Season Pass
Het Chinese vuurwerk vliegt je om de oren met de nieuwe update voor Overcooked 2
Kerstmis komt naar Overcooked 2 met gratis content update
Team17 teased Overcooked 2 winter content met trailer