Menig game van ontwikkelaar From Software heeft een beta gekregen, maar over een eventuele beta voor Sekiro: Shadows Die Twice weten we nog vrij weinig. Een beta is officieel niet aangekondigd en dat terwijl Dark Souls en Bloodborne wel een ‘Network Test’ hebben gehad.

Sekiro: Shadows Die Twice heeft echter geen multiplayer, dus die vlieger van een ‘Network Test’ gaat niet op. Wel kan het zijn dat de ontwikkelaar een speelbare demo gaat verspreiden. Dit zou voor Activision ook vrij logisch zijn, want zo laten ze meer mensen kennis maken met de game wat de kans op pre-orders weer doet verhogen. Daarnaast is het nog erg gebruikelijk in Japan om demo’s te verspreiden, iets wat we in het Westen steeds minder zien gebeuren.

Via Twitter vroeg een gebruiker echter op slinkse wijze wanneer hij zijn Sekiro beta-code kon verwachten. Activision heeft momenteel geen beta’s gepland staan, maar toch antwoordde de support afdeling dat deze code snel verstuurd zou worden. Later corrigeerde Activision de tweet door te zeggen dat er geen beta codes bestaan.

Toch zou het niet gek zijn als er een early access demo komt voor de game. From Software heeft gamers vaker voor de release goed laten zien waar ze mee bezig zijn. Mogelijk dat Activision Support dus wel ingelicht is over een eventuele demo, maar dat ze hier vooralsnog niets over mochten zeggen. Uiteraard kan het ook gewoon een foutje zijn, maar in dat geval hopen we altijd alsnog op minstens een demo van de game.