Vorig jaar bracht Guerrilla Games Horizon: Zero Dawn uit, wat een volledig nieuw project voor de studio was. De Amsterdamse ontwikkelaar kennen we natuurlijk vooral van de Killzone franchise en dat is toch andere koek dan een open-wereld actie-RPG.

Horizon: Zero Dawn was een uitstekende game en daarom zijn we erg benieuwd naar waar de studio nu mee bezig is. Concreet weten we nog niets, maar het aantrekken van twee voormalig Rainbow Six Siege ontwikkelaars zou een eerste hint kunnen zijn. Simon Larouche is eerder dit jaar bij de ontwikkelaar aan de slag gegaan en hij was voorheen de game director van Rainbow Six Siege.

Sinds kort is ook Chris Lee bij Guerrilla Games werkzaam, hij was voorheen de principal game designer van Rainbow Six Siege. Twee mensen dus die veel ervaring hebben op het gebied van online multiplayer shooters en wat nog interessanter is, is dat ze dezelfde rollen vervullen bij Guerrilla als dat ze destijds bij Ubisoft voor Rainbow Six deden.

Dat is dus wat voer voor de geruchtenmolen, want wordt er in Amsterdam aan een nieuwe Killzone gewerkt? Of is het toch een nieuw project?