http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4cf60595184e0.jpg

Square Enix heeft vannacht zowel de gelimiteerde editie als de pre-order pakketten aangekondigd. Deze zijn alleen nog maar bevestigd voor de Verenigde Staten, maar waarschijnlijk zijn er wel enkele Europese winkels die deze gaan verkopen.

Ten eerste hebben we de zogenaamde ‘Augmented Edition’ die vergeleken kan worden met de meeste gelimiteerde edities die we van games hebben gezien. Zo zal dit pakket in een speciaal doosje zitten, zit er een ‘art book’ bij en zelfs nog een bonus DVD met trailers en dergelijken.

Natuurlijk zijn er altijd winkeliers die hun eigen bonus met de game meegeven. Zo geeft ‘GameStop’ het exclusieve ‘Explosive Mission Pack’, die enkele wapens zal bevatten. Denk hierbij aan een granaatwerper  en explosieven. Ook is er het ‘Tactical Enhancement Pack’, die verkocht zal worden bij meerdere, nog onbekende, winkeliers. Dit pakket zal een shotgun en een sniper bevatten. Voor beide pakketten zijn er trailers verschenen waarin we de exclusieve wapens zien verschijnen.

We zullen nog even wachten op Deux Ex: Human Revolution, want deze game zal pas begin 2011 in de winkels verschijnen. Hou de verschillende winkels in de gaten voor hun eigen pre-order acties.