Veel schurken laten zich van hun beste kant zien in LEGO DC Super-Villains launch trailer


Aanstaande woensdag ligt er weer een nieuwe LEGO game in de schappen en deze keer kruipen we niet in de huid van superhelden, maar juist in de huid van superschurken. Sterker nog, je kunt zelfs je eigen schurk aanmaken in deze game en al deze vreselijke figuren moeten dit keer samenwerken om een nog groter gevaar te stoppen.

LEGO DC Super-Villains belooft een leuke LEGO game te worden waarvan je een indruk kunt krijgen in onze hands-on preview. Gezien de release minder dan een week op zich laat wachten, hebben Warner Bros. en TT Games vandaag de launch trailer uitgebracht. Die bekijk je uiteraard hieronder.

In LEGO DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken, zoals The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost en vele anderen, ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de hoofdrol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders de krachten bundelen om de wereld te redden van deze onbekende superhelden zodat ze zelf kunnen regeren.

Boxshot LEGO DC Super Villains

LEGO DC Super Villains

Releasedatum:
17-10-2018
Genre:
Platformer
Uitgever:
Warner Bros.
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    764 XP
  Frenchcorepower's avatar

  Nooit een lego game gespeeldt maar ik hou van dc en ik hou van de villeans ben erg benieuwdt

 2.    1235 XP
  Melvin's avatar

  Zeer leuk

 3. Anoniem -   
  77.174.26..xxx's avatar

  DC is saai

 4.    210 XP
  Jokerfanhenders's avatar

  Mark Hamill als the joker. Ga hem sowieso halen

Versie 1.03 van LEGO DC Super-Villains is nu beschikbaar
Review: LEGO DC Super-Villains
Al deze Trophies kun je verzamelen in LEGO DC Super-Villains