De tijden van de Peloponnesische Oorlog tussen Athene en Sparta waren nou niet bepaald tijden waarin alles heel netjes ging. Assassin’s Creed: Odyssey laat dit goed zien en regelmatig krab je even achter je oren. Diegene die de game met Kassandra spelen hebben wellicht al kennis gemaakt met een wel hele bijzondere sidequest.

In een bepaalde sidequest moet je gestolen goederen terughalen op de meest bijzondere manier die je maar kunt verzinnen. Nu geef je hier in de gameplay een eigen invulling aan, want je kunt in Assassin’s Creed: Odyssey vijanden ‘knock-out’ laten gaan zonder deze meteen te vermoorden. Ben je echter wat baldadiger en mag het allemaal wat grover, dan is de uitkomst wel heel erg cru.

Daar komt ook nog eens bij dat er een bijzondere twist in de sidequest zit, wat het geheel eigenlijk helemaal compleet maakt. Mocht je interesse hebben, dan kun je de sidequest hieronder checken. Er zijn verder geen spoilers voor het hoofdverhaal, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Met dank aan VG247 voor het opnemen van de missie.