IO Interactive heeft bekendgemaakt dat Hitman 2 een competitieve multiplayer modus zal bevatten onder de noemer ‘Ghosts’. In deze modus nemen twee spelers het tegen elkaar op en hierin worden de vaardigheden van de huurmoordenaars tot het uiterste getest.

Beide spelers nemen de rol aan van Agent 47 en het doel is om de meeste doelwitten uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij, zo hebben ze dezelfde doelwitten en het is hierbij zaak om sneller en efficiënter deze doelen om te leggen dan de andere speler. Tijdens het spelen kunnen de twee spelers wapens, voorwerpen, outfits, voorraden en meer oppikken, dat hen zal helpen om zo goed mogelijk te werk te gaan.

Wat deze modus uniek maakt, is dat je de ghost van de andere speler ziet en je dus elkaars speelstijl kunt imiteren. Ondanks dat de spelers elkaars ghost zien, hebben de acties geen invloed op het spel van elkaar. Uiteindelijk zal degene die als eerste de vijf doelwitten heeft uitgeschakeld de Ghost modus winnen.