De release van Red Dead Redemption 2 nadert nu snel. De game komt immers over minder dan twee weken uit. Nu de release dichtbij is, maakt Rockstar Games ook steeds meer bekend over het spel. Ook nu is er weer nieuwe informatie en beeldmateriaal verschenen. Deze keer staan de wapens centraal.

De studio heeft bekendgemaakt dat Red Dead Redemption 2 meer dan vijftig wapens bevat. Er zijn natuurlijk verschillende soorten wapens, waaronder revolvers, shotguns en bolt-action rifles. Uit de nieuwe informatie blijkt dat de wapens tot in detail zijn aan te passen. Zo kun je het uiterlijk van je wapens veranderen, maar ook de prestaties zijn te verbeteren.

Dit doe je door attachments op de wapens te zetten. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan barrels, grips en scopes. Ook zijn er verschillende soorten munitie. Bepaalde kogels zijn krachtiger, terwijl je ook voor explosieve ammo kunt kiezen. Het komt erop neer dat de game je veel verschillende opties geeft om de wapens volledig naar wens aan te passen.

Samen met deze informatie zijn er ook nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2 verschenen. Op deze afbeeldingen zien we diverse soorten wapens, evenals het terugkerende Dead Eye-systeem.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank