Komende week, op 16 oktober om precies te zijn, verschijnt er een nieuwe uitbreiding voor For Honor genaamd Marching Fire. Deze DLC voegt onder andere vier nieuwe Helden aan de game toe, evenals de singleplayer Arcade-modus.

Samen met deze betaalde uitbreiding, verschijnt er op dezelfde dag ook een grote gratis update voor For Honor. Deze update brengt een nieuwe PvP-modus met zich mee genaamd ‘Breach’. Hierin strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar, waarbij het ene team een kasteel moet zien te veroveren dat wordt verdedigd door het andere team. De gratis update bevat ook verschillende grafische upgrades, waardoor For Honor er mooier uit komt te zien.

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht, die de Marching Fire uitbreiding en de bijbehorende gratis update laat zien. Zo worden de nieuwe Helden getoond en worden de grafische verbeteringen gedemonstreerd. Daarnaast organiseerde Ubisoft een uitgebreide livestream, waarin gameplay van de nieuwe content werd getoond. Bekijk de trailer en de beelden van de livestream hieronder.