Insomniac Games heeft bevestigd dat Marvel’s Spider-Man snel een New Game+ update zal krijgen. Dit deden zij in een recent interview met GameInformer. Verder ging het interview ook over de aankomende DLC en de algehele post-launch support voor de game. Insomniac gaf aan dat fans eigenlijk nooit genoeg kunnen krijgen van meer content. Ze willen immers altijd meer, meer en meer.

Volgens de ontwikkelaar is het dan ook de taak van Insomniac Games om dezelfde hoge kwaliteit content af te leveren die ook in de main game zit. De geplande content bouwt daarom verder op het verhaal en voegt nieuwe activiteiten, kostuums en meer toe. Het exacte aantal speeluren wilden ze nog niet prijsgeven en werd ontweken met het antwoord dat dit verschillend is per speler.

De eerste uitbreiding focust zich op Black Cat met een geplande release op 23 oktober. Spelers kunnen zo dus nog net voor de release van Red Dead Redemption 2 hun extra Spider-Man dosis krijgen. De volgende twee DLC-uitbreidingen staan ook gepland en moeten nog dit jaar uit gaan komen. Dit alles is onderdeel van de Season Pass.