Reviews Red Dead Redemption 2 komen een dag voor de release online

Op 26 oktober is het zover, dan brengt Rockstar Games de game Red Dead Redemption 2 uit. Velen zijn echter benieuwd hoe de game is en of het nu allemaal echt wel zo goed is als dat iedereen roept en denkt. Voor diegene is er nu goed nieuws, want een dag voor de release zullen de reviews online verschijnen.

Dit nieuws laat review verzamelsite Metacritic via Twitter weten, de tijd van het verschijnen is 4:01am Pacific, aldus de website. Dit vertaalt zich naar 13:00 uur in de middag centrale Europese tijd, ruim voor de release van de game dus.

Laat je jouw koopkeuze afhangen van reviews of ben je simpelweg nieuwsgierig? Dan kun je een dag voor de release op je gemak de reviews checken.

Boxshot Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Releasedatum:
26-10-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Rockstar Games
Ontwikkelaar:

52 reacties

  1. Anoniem -   
    85.149.0..xxx's avatar

    9.5 of hoger krijgt deze geweldige game, weet het zeker.

  2.    53 XP
    Deepground's avatar

    Ik heb een pre-order uitstaan. Mede met het vertrouwen in Rockstar door de juweeltjes die ze eerder hebben uitgeperst. Per franchise zit er een cumulatieve verbetering in, dus verwacht niet anders bij deze game

  3.    1570 XP
    Seb070NL's avatar

    Leuk voor de budgetbak.

  4.    310 XP
    Frenchcorepower's avatar

    Ik kijk nooit meer naar review wat ik nog wel merk de ene is overrated en de ander is underrated(venom bijv.)

  5. Anoniem -   
    85.144.163.xxx's avatar

    Haha budgetten? Dan kan je lang wachten my friend! Dit wordt een blockbuster van jewelste

  6. Anoniem -   
    95.97.243..xxx's avatar

    Reviews van deze titel lees ik sowieso niet. Hoe minder ik over het verhaal weet, hoe beter.

  7.    736 XP
    DRAGONBLADEX's avatar

    @Seb070NL: games van Rockstar zakken niet zo snel in prijs

  8.    51 XP
    EenXgamer's avatar

    @Seb070NL: Haters blijven maar hater. Dit soort spellen noem ik pas echt een game. Red Dead Redemption 2 wordt ongetwijfeld het spel van het jaar!

  9.    161 XP
    Killionaire's avatar

    @Seb070NL: bij Fallout 76 een beduidend mindere game dan RDR2 wacht je wel de reviews af voor je een oordeel velt maar bij deze game niet? Lol

  10.    161 XP
  11. Anoniem -   
    92.110.124.xxx's avatar

    Speelt iemand dit nog?

  12. Anoniem -   
    156.83.1..xxx's avatar

    Jullie review ook?

  13.    47 XP
    MartZuid's avatar

    Great Texas Action is de nieuwe verlosser van je geld door de rockster uit de games industrie.

  14. Anoniem -   
    2a02:a44f:dafd:1:561:2086:797:c.xxx's avatar

    Dit wordt toch wel een dikke 10

  15. Anoniem -   
    84.241.20.xxx's avatar

    Game moet wel een 9 of hoger krijgen, anders ben ik flink teleurgesteld..

  16.    53 XP
    Goed-Hardt's avatar

    Reviews van ‘experts’ doen mij niet veel… Ik beoordeel een spel zelf wel, zij weten toch niet wat ik goed/leuk vind??

  17. Anoniem -   
    194.79.85.xxx's avatar

    @92.110.124.xxx: Ja, al 30 keer uitgespeeld en nog steeds leuk!

  18. Anoniem -   
    95.97.243..xxx's avatar

    Dit wordt de eerste game die een 11 krijgt.

  19.    2063 XP
    klupido's avatar

    @PSX-Sense hebben jullie je exemplaar om te spelen voor een review ?

  20. Anoniem -   
    212.178.146.xxx's avatar

    Ik wacht de dag 1, 2, 3 en 4 patches eerst wel af en de nodige gebruikers reviews. Al denk ik wel dat deze goed gaat scoren.

  21.    2264 XP
    peyj's avatar

    @Seb070NL: Trololololol….. -_-

  22.    1570 XP
    Seb070NL's avatar

    Zit maar wat te dollen hoor stelletje slimmerikken.

  23. Anoniem -   
    89.205.132..xxx's avatar

    100 gemiddeld op metacritic!!!

  24. Anoniem -   
    62.72.192.xxx's avatar

    @Seb070NL:
    Jaja zal wel

  25. Anoniem -   
    188.207.211..xxx's avatar

    Ik wacht niks af gewoon lekker kopen heb er zin in..

  26. Anoniem -   
    188.206.103.xxx's avatar

    Me baas gaat toevallig 26 okt op vakantie

  27. Anoniem -   
    188.202.95..xxx's avatar

    Bij elke andere uitgever zou iedereen nu hun reservering annuleren. Maar rockstar mag doen wat ze willen.

  28.    1774 XP
    Nasislike's avatar

    @85.149.0..xxx: Er zullen altijd wel van die onbekende edgy sited zijn die een spel als dit of Last of Us bijvoorbeeld een 6 geven. Ik zal ook geen reviews kijken van deze game. Deed ik bij Last of Us ook niet. Bij sommige spellen weet je het gewoon. Dit is er ook zo een. En nog 10 dagen maar!

  29. Anoniem -   
    95.97.243..xxx's avatar

    @85.144.163.xxx: Nou je bent wel erg positief zeg! Het cijfer gaat dalen van 9.5 naar 7. In begin bestaat online nog niet, waardoor het cijfer hoog is. Als eenmaal online komt, dan gaat niet meer lang duren dat rockstar gaat uitmelken! Let maar op! Zelfde verhaal als gta v!

  30.    1650 XP
    Scrappy-_-coco0's avatar

    Krijgt sowieso op elke site al een 10 voordat de game überhaupt goed gespeeld is. Misschien is dat wel verdiend bij sommige games maar ergens is het ook wel jammer.
    Echt goede unscripted gameplay is er nog niet geweest. Eerst zien dan geloven.

  31.    67 XP
    Koffiekop's avatar

    Waarom een dag van te voren? Waarom niet eerder? Stel nou dat de meerderheid wellicht zegt dat de game tegenvalt (zal waarschijnlijk niet het geval zijn, maar toch), dat geeft dan te denken. Zou het zelf fijner vinden als die embargo niet zo strak was.

  32.    386 XP
    ROODBAARD's avatar

    @Nasislike:

    Ik lees echt nooit reviews, pas achteraf. Of als ik al heel ver ben ofzo. En zo min mogelijk trailers kijken uiteraard, of er even snel doorheen “scrollen”.

  33.    355 XP
    tielo's avatar

    Ik wacht de reviews af, AC Origin kreeg een 8,5 van Tarek Hamed dus als hij een review schrijft zal ik er niet te veel waarde aan hechten, de game was tergend saai. Ik wacht op ACG’s review.

  34.    1673 XP
    ps4 ps4's avatar

    ben benieuwd.

    mvg

  35. Anoniem -   
    148.64.56.xxx's avatar

    dit koop ik met mn ogen dicht. Geen reviews voor nodig om te weten dat dit mn GOAT gaat worden. Ik kan eigenlijk nauwelijks meer wachten!

  36.    76 XP
    sammetje2006's avatar
  37.    20 XP
    Reflexx's avatar

    Veel zin in. Ik kreeg ook vandaag van de Mediamarkt een mail dat ik op mijn al betaalde preorder 5 euro terug krijg omdat de prijs naar beneden is gegaan. Kost mijn preorder dus maar 55 euro meer.

  38.    1776 XP
    NL-3rR0r-NL's avatar

    Een goed of slecht review interesseert mij weinig.

    Ik koop hem zowieso, en ga hem helemaal grijs spelen!

  39.    319 XP
    rafc1880's avatar

    Bepaalde games durf ik af te gaan op reviews maar dan zijn er ook of ze nu een goeie of slechte krijgen ik toch koop. Zoals deze. En ook ineens een digital pre order gedaan paar weken geleden omdat het ook zo’n game is die ik nooit zal beu geraken.
    Alleen moet het zolang duren altijd 😀

  40. Anoniem -   
    2a02:1810:363d:9200:bc37:2641:caa4:c.xxx's avatar

    Deze game zal ik ooit wel eens kopen, de hype ontbreekt nog bij mij
    Ik zal rdr2 wel spelen op de ps5 vermoedelijk.

  41. Anoniem -   
    188.206.65..xxx's avatar

    @Frenchcorepower: Venom was idd underrated maar ook niet goed. Tom Hardy heeft de film gered, want het verhaal was erg zwak.

  42.    55 XP
    Ceogamer's avatar

    Volle vertrouwen in deze game, kan niet wachten

  43.    310 XP
    Frenchcorepower's avatar

    @188.206.65..xxx:
    Vergeleken met andere marvel films vondt ik hem juist een van de sterkte verhalen hebben

  44. Anoniem -   
    82.74.139..xxx's avatar

    @Goed-Hardt: helemaal mee eens smaken verschillen

  45. Anoniem -   
    84.104.193.xxx's avatar

    wordt makkelijk een 10

  46. Anoniem -   
    62.140.137..xxx's avatar

    @92.110.124.xxx: Grap jas deze game moet nog uit komen

  47. Anoniem -   
    89.200.41.xxx's avatar

    @Seb070NL: Ha funny

  48. Anoniem -   
    84.241.205..xxx's avatar

    @Seb070NL:

    Wie, jij? Nee joh.

  49. Anoniem -   
    82.95.131..xxx's avatar

    @84.241.205..xxx:
    Voordeligste is 1 of 2 jaar oude games spelen, dan is het wel duidelijk of de game een klassieker is en de multiplayer is dan ook nog steeds in orde.
    Vorige week Rise of the tombraider, na jaren dit niet meer gespeeld, dik in orde!
    Na een jaar kan er van alles gebeuren met grote games, Destiny’s 2 was zelfs gratis bij PS plus….

    Nee, geen volle prijs meer

  50. Anoniem -   
    84.241.202.xxx's avatar

    @92.110.124.xxx: jaa genoeg mensen dus niet meteen lopen haten

  51. Anoniem -   
    84.241.202.xxx's avatar

    @Killionaire: waarschijnlijk is die seb nog wat iemand die kortings gek is en die van koopjes houd

  52.    2481 XP
    gamexl's avatar

    Review lezen? Nah… juist niet! Blind er in gaan en alles ontdekken minus wat er in de trailers getoond is…

Gratis goud voor Red Dead Online spelers terwijl de economie in balans wordt gebracht
Rockstar heeft geen plannen om online progressie in Red Dead Online te gaan resetten
Rockstar laat weten de economie in Red Dead Online verder te tweaken
Vanaf 14:30 uur heeft iedereen toegang tot de Red Dead Online beta