NBA Playgrounds doet vast nog wel een belletje bij menig gamer rinkelen en vandaag is deze game weer terug met een nieuw deel. Dit keer onder de vlag van 2K Games is de NBA arcade-actie game uitgebracht voor onder andere de PlayStation 4. Het eerste deel was een erg leuk probeersel en bood veel vermaak, ondanks dat het best wel wat bugs kende.

Dat zal nu ongetwijfeld beter zijn, maar we hebben de game zelf nog niet kunnen checken. Ons oordeel laat dus nog even op zich wachten, maar als we wat rond kijken op het web, alsook YouTube video’s checken, dan zijn er wel wat klachten over het vervolg. Die gaan voornamelijk over het feit dat het erg lastig is om in-game valuta te verdienen en dat je wordt aangejaagd tot het kopen van items.

Nogmaals, zelf kunnen we onze ervaringen nog niet delen, maar we verwachten binnenkort een review te kunnen publiceren. De game is in ieder geval nu verkrijgbaar, al raden we je wel aan om de reviews af te wachten. Kan je niet wachten? Dan kun je de game hier checken. NBA 2K Playgrounds 2 voor de PS4 kost €29,99.

NBA arcade-actie is weer terug, met NBA 2K Playgrounds 2! Het vervolg op het succesvolle eerste deel brengt pleintjesbasketbal naar een hoger niveau, met een gigantische hoeveelheid huidige en oud-NBA-spelers, verbeterde online matchmaking met eigen servers, onlinewedstrijden voor vier spelers, driepuntswedstrijden, nieuwe veldjes, zelfbepaalde wedstrijden, en meer! Kies je team, dunk er op los en… Ball Without Limits!