Call of Duty: Black Ops 4 kende eind vorige week een soepele lancering, maar als eenmaal alle spelers worden toegelaten duiken er al snel dingen op die nog niet in orde zijn. Treyarch is momenteel druk bezig met het werken aan oplossingen voor veel voorkomende problemen.

De ontwikkelaar heeft aangegeven dat ze later deze week een grote update zullen uitbrengen en die bestaat in de basis uit belangrijke verbeteringen én nieuwe toevoegingen. Een complete changelog hebben we nog niet, maar wat zoal aangepakt wordt is de soms slechte netwerk performance in quad Blackout games.

Ook zal Treyarch de kleine bug aanpakken waardoor de red dot sight soms verdwijnt wanneer je inzoomt. Verder zal de aankomende update zich nog richten op wat issues rond de embleem editor en tevens zal er een fix geïmplementeerd worden voor custom Search & Destroy matches die plots beëindigd worden na ronde zeven.

Wanneer de update precies komt is nog niet bekend, in ieder geval voor aankomend weekend. Zodra deze update beschikbaar is, laten we het weten en uiteraard zullen we de complete changelog met je delen op het moment dat die beschikbaar is.