Aankomende dinsdag verschijnt The Heist voor Marvel’s Spider-Man. Dit is de eerste van drie uitbreidingen in The City That Never Sleeps DLC-serie en in deze uitbreiding krijg je te maken met Black Cat. Black Cat is Felicia Hardy, die Peter Parker nog van vroeger kent. Zij komen met elkaar in aanraking nadat een kunstmuseum is beroofd.

Dat levert nieuwe missies, een nieuwe factie van vijanden, nieuwe misdaden, uitdagingen, Trophies en meer op. Niet geheel onbelangrijk is dat er ook drie nieuwe pakken voor Spider-Man worden toegevoegd en dat zijn de onderstaande drie.

Tot zover de paar nieuwe details over deze eerste uitbreiding. Ook hebben we nog wat nieuws over de New Game+ modus en ‘Ultimate’ moeilijkheidsgraad. Deze informatie stond in hetzelfde bericht als de informatie hierboven op het PlayStation Blog, maar werd weer weggehaald door Sony.

Hetgeen er stond was dat update 1.07 vandaag verschijnt en dat die de twee genoemde features zou toevoegen aan de game. Gezien het weer weggehaald is, kan het best zijn dat deze features zijn uitgesteld naar volgende week, zodat het samen met The Heist verschijnt.

Het is dus nog even afwachten om te zien wanneer deze features worden toegevoegd. De New Game+ modus laat je alles opnieuw spelen in de originele game, maar dan met behoud van je pakken, skills, gadgets, mods en meer.

De Ultimate moeilijkheidsgraad is natuurlijk net weer wat moeilijker dan de huidige hoogste moeilijkheidsgraad en spelers die de game op dit niveau uitspelen, die ontvangen een Trophy. Ook spelers die de game via New Game+ opnieuw uitspelen unlocken een extra Trophy.

Zodra Sony bekendmaakt wanneer deze update daadwerkelijk verschijnt, dan lees je het hier.