De grootste update voor For Honor tot nog toe, genaamd Marching Fire, is nu beschikbaar voor de game. Marching Fire introduceert naast nieuwe PvP- en PvE-modi ook vier nieuwe Wu Lin-strijders, geïnspireerd op oude Chinese vechtkunsten.

De PvE-modus, genaamd Arcade, zet spelers op willekeurig gegenereerde slagvelden met verschillende uitdagingen. In deze modus kun je ook samen met een vriend of vriendin in coöp de strijd aangaan, ook als hij of zij de uitbreiding niet bezit. In de 4v4 PvP-modus Breach, bestormen of verdedigen twee teams van vier krijgers een kasteel.

De Marching Fire uitbreiding geeft spelers direct twee weken eerder toegang tot de nieuwe Wu Lin-strijders: de Jiang Jun, de Nuxia, de Shaolin en de Tiandi. Vanaf 30 oktober 2018 zijn de vier strijders voor alle spelers beschikbaar voor 15.000 Staal per krijger.

Samen met de release van Marching Fire is er een trailer verschenen die je hieronder kunt bekijken. De Marching Fire uitbreiding kan je in de PlayStation Store voor €29,99 aanschaffen. Voor meer details over deze uitbreiding kan je hier onze hands-on preview checken.