Rockstar Games heeft zojuist de bekroning op alle trailers voor Red Dead Redemption 2 uitgebracht, namelijk de launch trailer. Na het lange wachten, diverse trailers gezien te hebben, is het nu eindelijk bijna zover. Vanaf 26 oktober ligt Red Dead Redemption 2 officieel in de winkels voor de PS4 en Xbox One.

In deze korte, maar mooie trailer, neemt Rockstar de game en het verhaal kort met je door. Je ziet de prachtige omgevingen die de game te bieden heeft en het harde gang leven van Arthur Morgan.

Check het nu hieronder.

Amerika, 1899. Wetshandhavers hebben het gemunt op de laatste outlaw-bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt.

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend.

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.