De ene game komt na de andere uit en daarmee is ook het najaar van 2018 weer een erg dure aangelegenheid. Met de release van FIFA 19, SoulCalibur VI, Call of Duty: Black Ops 4, Assassin’s Creed: Odyssey, Spider-Man en nog veel meer, is de keuze enorm. Maar we moeten ook de resterende titels niet vergeten. Red Dead Redemption 2 komt er natuurlijk aan, maar ook Spyro’s Reignited Trilogy. Of wat te denken van Battlefield V en Just Cause 4?

Misschien heb je sommige games al, misschien wil je bepaalde games nog hebben. Wat het ook zijn mag, het is een dure periode en daarom hebben we in samenwerking met Dreamgame een leuke actie voor jullie! We mogen namelijk twee keer PlayStation Network tegoed weggeven ter waarde van €20,-. Dat maakt het aanschaffen van de games natuurlijk net even wat voordeliger, zeker als je wat krapper bij kas zit door alle recente releases.

Laten we het dit mooie weekend niet al te ingewikkeld maken. Laat hieronder een reactie achter en vertel ons waar je die €20,- goed voor kunt gebruiken. Gaat het om een recent uitgebrachte game of een aankomende game? Of wil je toch liever je PlayStation Plus abonnement verlengen? De opties zijn ongelimiteerd en je kan ons hieronder laten weten waar jij het voor wilt gebruiken. Wel is het belangrijk dat je een geregistreerd lid bent, want de code sturen we de winnaar via PM toe.

Deze actie loopt vanaf nu tot woensdag 24 oktober 23:59 uur. Tegen eind volgende week zullen we de winnaars via PM benaderen.