Eerste screenshot van Star Wars: The Force Unleashed 2 DLC

Star Wars: The Force Unleashed 2 was een game die veel mensen blij verrast heeft. In onze eigen review kreeg de game maar liefst een 7,5 en was één van de weinige minpunten eigenlijk dat de game te kort was.

Daar heeft het moderne tijdperk echter een oplossing voor en nu dat bijna elke next-gen console wel verbonden is met het internet is er dan ook altijd de optie voor DLC. Ontwikkelaar Lucas Arts grijpt deze innovatie met beide handen vast en zal dan ook binnenkort een DLC pakket voor The Force Unleashed 2 uitbrengen.

Dit pakket, genaamd de Endor DLC, zal ons nog verder het Star Wars universum in slepen. Verder is er eigenlijk vrij weinig bekend over het pakket, maar we hebben wel alvast de eerste schokkende screenshot voor jullie, waarin we kunnen zien dat we het onder andere tegen Ewok’s gaan opnemen. Zodra we meer weten laten we het jullie natuurlijk weten, maar bekijk alvast de eerste screenshot hieronder.

[nggallery id=474]

Boxshot Star Wars: The Force Unleashed 2

Star Wars: The Force Unleashed 2

Releasedatum:
29-10-2010
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Lucas Arts
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. Anoniem -   
  Harry's avatar

  wauw, dit is niews van 16 november en dat hebben julie nu pas. En niet eens alles staat er in. Voor meer info: http://uk.ps3.ign.com/articles/113/1134902p1.html

 2.    564 XP
  Rox92's avatar

  Wat hoor ik daar nou toch steeds?
  O ik zie het al ze zijn de koe weer aan het melken…….:P

 3.    50 XP
  brood-plank's avatar

  die dlc gaat zeker 8,5 minuut duren xD, starwars was een vette game, maar veeeslte kort wat echt zonde is! =0

Robot Chicken breng Star Wars: The Force Unleashed II sketch
PlayStation Store Update EU – 15 december