Eerder deze week dook er een afbeelding op van de Japanse box-art van Red Dead Redemption 2. Hierop stond afgebeeld dat de fysieke versie van de game uit twee discs bestaat. Het leek een betrouwbare aanwijzingen en inmiddels zijn er op het internet nieuwe foto’s opgedoken die deze informatie ondersteunen.

Zo verschenen er ook foto’s van de officiële steelbook case van Red Dead Redemption 2. Er zijn daarbij ook foto’s van de binnenkant en hierin zien we duidelijk twee plekken waar een disc in geplaatst kan worden. Het lijkt er dus echt op dat de fysieke versie van de game uit twee discs bestaat.

Dit is niet alles, want er zijn nu ook foto’s opgedoken die de twee discs daadwerkelijk laten zien. De foto’s zijn afkomstig van de Canadese YouTuber KOFI. Hij lijkt de game al in zijn bezit te hebben en heeft via de foto’s bevestigd dat er twee discs voor Red Dead Redemption 2 zijn. De foto’s laten zien dat er een ‘Data Disc’ en een ‘Play Disc’ is. De eerste zal benodigd zijn om de game op je console te installeren en vervolgens zal de game speelbaar zijn vanaf de Play Disc.

https://twitter.com/PressStartKofi/status/1053322748775227392