We naderen alweer het einde van het jaar en dan is het altijd tijd om terug te kijken op wat voor leuke media releases we allemaal voorgeschoteld hebben gekregen. Dit jaar stond niet alleen bol van de game toppers, maar ook een aantal prachtige films konden niet ontbreken in 2010.

Eén van de grootste films van 2010 was dan ook Inception, de meest verwarrende sci-fi film die wij in een lange tijd gezien hadden. Inception had echter een gigantisch open einde en ook de wereld van Inception zelf zat nog vol potentieel, wat dan ook een reden is voor een game van de film.

Door wie deze game ontwikkeld zal worden, wat voor een game het zal worden en wanneer we hiermee aan de slag mogen weten we nog niet, maar regisseur Nolan kon de game in ieder geval wel bevestigen.

“I always imagined Inception to be a world where a lot of other stories could take place,” “At the moment, the only direction we’re channeling that is by developing a video game set in the world.”

Het blijft dus nog een mysterie wat we van de game kunnen verwachten, maar zodra we meer weten zullen jullie de eerste zijn om het te horen.