Eind vorige week verscheen SoulCalibur VI en in onze review heb je kunnen lezen dat we erg tevreden zijn over het resultaat. Met deze game levert Bandai Namco wederom een uitstekende fighter af die zo bomvol content zit, dat je een lange tijd vooruit kunt.

Om de release van de game te vieren, hebben we in samenwerking met Bandai Namco een leuke actie. We mogen namelijk twee keer een exemplaar van de game voor de PlayStation 4 weggeven en om het compleet te maken, doen we er ook nog een aantal leuke goodies bij.

Samen met de game geven we twee keer een pakketje weg met daarin een T-shirt, een sleutelhanger en een kaartspel. Hét pakket dus voor de echte SoulCalibur VI liefhebber en om kans te maken op dit mooie pakket, dien je de onderstaande drie vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Uit hoeveel fighters bestaat het basis roster van de game?
Vraag 2: In welke eeuw speelt de game zich af?
Vraag 3: Wat is de Soul Calibur?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dan kunnen we het pakketje snel opsturen mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'SoulCalibur VI'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 november 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.